Izjava o zasebnosti

Kakšne podatke zbiramo na spletni strani

Zbiranje osebnih podatkov

Na spletnem mestu http://www.zdravilnezgodbice.wordpress.com zbiramo naslednje osebne podatke:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • Domači naslov (v primeru naročila)

Podatki se zbirajo preko obrazca za oddajo komentarjev in naročil.

Google Analytics
Na spletni strani uporabljamo Google Analytics za vodenje statistike obiska.

Kako varujemo vaše podatke

Upravljalec se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo obdelovali samo za interne namene in jih brez vašega privoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

Zbiranje tehničnih podatkov

S pomočjo orodja za merjenje statistike spletnega mesta lahko na spletnem mestu samodejno zbiramo nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. Te informacije uporabljamo izključno za spremljanje statistike o obisku in uporabi spletnega mesta.

Kdo in kako lahko uporablja vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke na spletni strani zbiramo za kvalitetnejše in pravilno delovanje spletnega mesta. Z oddajo vaših podatkov se strinjate tudi s tem, da jih lahko uporabimo za naslednje namene:

Vaše osebne podatke lahko obdeluje osebje, ki je zadolženo za izvajanje katere izmed zgoraj navedenih dejavnosti.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kako lahko zahtevate izbris

Vaše osebne podatke hranimo 5 let.

Kadarkoli lahko zahtevate izbris kateregakoli vašega podatke iz naših baz. Za izbris ali dodatne informacije se obrnite na zdravilnezgodbice@gmail.com

S prijavo na e-novice in kontaktiranja preko kontaknega obrazca omogočite fizičnima osebama Petri Julii Ujawe in Mii Bone, da zbirata in obdelujeta posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.